Algemene voorwaarden

[section padding=”0px”]

[row]

[col span=”3″ span__sm=”12″ divider=”true” padding=”10px 10px 10px 10px” bg_color=”rgba(33, 150, 243, 0.31)” depth_hover=”1″]

Lichtxpert service

[divider color=”rgb(255, 87, 34)”]

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

[button text=”Contact” color=”secondary” expand=”true” icon=”icon-angle-right” link=”/contact/”]

[/col]
[col span=”9″ span__sm=”12″]

[title style=”center” text=”Algemene voorwaarden” color=”rgb(33, 150, 243)”]

Bij het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden beschrijven alle regels waarmee de consument akkoord gaat bij het plaatsen van een bestelling.

Draadlampen.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Wij volgen dan ook de algemene voorwaarden die vanuit Webshop Keurmerk worden voorgesteld. De algmene voorwaarden zijn terug te lezen in het PDF-bestand dat hieronder te downlaoden is.

[button text=”Download de algemene voorwaarden” color=”alert” icon=”icon-angle-right” link=”/wp-content/uploads/Algemene-voorwaarden-nichewebsites.pdf” target=”_blank”]

[/col]

[/row]

[/section]

Draadlampen expert, Ondersteund door WordPress.

Draadlampen.nl maakt gebruik van cookies

door op sluit te klikken, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag op onze website en die van derden. waarom? zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen.

Privacy policy