Trend

De trend van nu; draadlampen!

Met verlichting kun je in alle denkbare ruimtes natuurlijk sfeer brengen. Maar verlichting mag niet alleen maar sfeervol zijn maar moet ook letterlijk voldoende licht geven en heeft dus ook een praktisch aspect. Ook op het gebied van verlichting zijn in de woonwereld voortdurend trends te vinden. De nieuwste trend op dit gebied is de draadlamp. Wilt u een hip en trendy interieur dan is deze lamp een echte “must have”.

Maar waarom is deze lamp nu een trend?

Het gevarieerde aanbod van deze lampen, in alle soorten en maten, toepasbaar in elk interieur, maakt de draadlamp zeer populair. Kenmerkend voor de draadlamp zijn de open zijkanten en de lichtbron in het midden. De lampen worden in diverse kleuren aangeboden. De draadlamp sluit tevens bijzonder goed aan bij de industrietrend in het huidige wonen.

Van oudsher zijn dit dan ook lampen die in fabrieken werden gebruikt. Maar ook tegenwoordig worden deze lampen, in bijvoorbeeld de tuinbouw, nog veelvuldig gebruikt. De huidige lampen zijn over het algemeen wel wat kleiner dan de vroegere lampen.

Draadlampen worden onder meer vervaardigd van plastic, metaal en draad en zijn in talloze soorten verkrijgbaar. De vorm is bijvoorbeeld rond, ovaal of vijfhoekig maar ook een tulpvorm is mogelijk De zijkanten van de lamp zijn open en laten dus veel licht door. De lichtbron hangt in het midden. Voor de stoerdere versies wordt zelfs strijkijzersnoer gebruikt. Een andere leuke “eyecatcher” bij deze lampen zijn de gekleurde snoeren. Het overtollige snoer wordt daarbij gewoon nonchalant aan de bevestigingshaak gehangen.

Waarom is deze lamp nou nog meer zo populair?

Het feit dat de lampen in alle denkbare trendy kleuren, zoals wit, bruin, groen, zand, en koper, verkrijgbaar is, maakt de lamp zeer geliefd. Daarnaast zijn er ook draadlampen met een zeer stoere uitstraling te vinden in bijvoorbeeld cementkleur. Maar er zijn ook volop draadlampen verkrijgbaar die prachtig tot hun recht kunnen komen in een klassiek of landelijk interieur. Ook voor kinderkamers worden er diverse leuke draadlampen aangeboden in speelse kleuren en vormen.

Waarom verdient het de aanbeveling om meerdere draadlampen aan te schaffen? Voor een speels effect kun je bijvoorbeeld diverse lampen op verschillende hoogtes bij elkaar hangen. Zo ontstaat er een bijzonder mooi en zeer uniek lichteffect.20150327-_MG_8141

De draadlamp kan dus met recht genomineerd worden tot ” de lampentrend van 2017″!

Draadlampen expert, Ondersteund door WordPress.

Draadlampen.nl maakt gebruik van cookies

door op sluit te klikken, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag op onze website en die van derden. waarom? zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen.

Privacy policy